Portal Skubacz.pl
: 



Restauracja
Gruby Benek - Kościerzyna
:




;)
Julia
Jeśli posiadasz kod rabatowy, wpisz go w "Koszyku" aby otrzymać zni...
Pizza była po dwóch godzinach. Po godzinie okazało się, że zamówienie nie dotarło do pizzerii. Co jeszcze dziwniejsze, pani nie musiała nas pytać, jakie pizze zamówiliśmy. Czyli chyba jednak zaproszenie dotarło, tylko ktoś je przeoczył.
Tomasz
Bardzo cenie sobie uslugi Panstwa firmy, lecz po ostatnim zamowieniu, gdy przyjechal do mnie kierowca zmienilem zdanie. Wyrazajac sie kolokwialnie : BYL NACPANY JAK MESSERSCHMIDT. Co chwile klal i chcial ode mnie wyludzic napiwek pod grozba ze nie da mi pizzy.
Szymon
Pizza bardzo dobra, jak zawsze. Zawsze taka sama. Pozdrawiam!
Radosław
Dostawa pizzy szybsza niż przewidywany czas, duży plus!
Danuta
Pizzę dostarczono po dwóch godzinach, była prawie zimna
Piotr
Bardzo zła obsluga .... I czas oczekiwania ponad dwie godziny na jednego kebaba porażka
Aleksandra
Nie mam uwag, wszystko jest zajebiście
Amadeusz
Zamówiłam 2 kebaby. Bułka w obu kebabach w ogóle nie była przypieczona i była gumowa. Ale ogólnie były smaczne.
Karina
kebaby sie rozpadaly . .slabo to wam wyszlo tym razem
Paweł
Zamówienia online wygodne i pyszna, szybka dostawa 😉
Anna
Pyszne i ekstremalnie szybko przygotowane jak na niedzielny wieczór :)
Michalina
Zamówienie dotarło na czas. Nie rozczarowałem się.
Seweryn
Gruby Benek to najlepsza restauracja w Kościerzynie bez porównania
Paweł
Realizacja przed czasem. Pizza i kanapka pycha jak zawsze.
SYLWIA
Smaczne jak zawsze. Szybka realizacja.
SYLWIA
Rewelacja, szybka dostawa, dobre jedzenie.
SYLWIA
Szybko, ciepłe, smaczne jak zawsze.
SYLWIA
Prawie sie zrzygałem nie polecam frutti di mare to jakas osmiornica XD
Maciek
restauracja ok zamówienie przez internet kicha
Łukasz
Tym razem kanapka była z małą ilością mięsa i zimna. Placek też miał skromne nadzienie.
SYLWIA
Najlepsza kanapka z kurczakiem, szkoda, że podrożała ;-)
SYLWIA
Smaczne jedzenie. Dostawa przed czasem. Jedyna uwaga jaką bym miała, to sałatka. Niestety pomidor ma to do siebie, że dosyć szybko robi się brzydki i"sflaczały", więc warto by było kroić go na bieżąco do sałatek.
Paulina